O meni

Za one koji me ne poznaju želeo bih prvo da se predstavim.

Zovem se Đorđe Kolundžija, lični trener sam od 1998 godine i vlasnik Kolundžija health & fitness centra. Takođe sam i internacionalni sudija u bikini fitnesu, finesu i bodibildingu.
Jedan od prvih trenera sam na ovim prostorima koji je imao svoj sajt fitnesstrener.com i definitivno prvi koji je naparavio blog posvećen ishrani, treningu i samom zdravom životu.

Do današnjeg dana preko 40 tekstova je objavljeno i ostavljeno je preko hiljadu komentara i pitanja na koja sam skoro svima strpljivo odgovarao.

Zbog čega sve ovo pričam?
Zato što ćete ako sve to pogledate videti da sam neko ko ima iskustva i iskreno se bavi edukacijom ljudi bez krajnje ideje da vam bilo šta prodajem.
Imam svoje klijente, svoj trening centar i apsolutno nemam potrebu za tim.

Odakle ideja za ovakvim sajtom?

Zato što 90% trenera ne razume žene !
Ne krijem da sam i ja bio jedan od njih ali profesionalno sazrevanje i mnogo klijentkinja pomoglo mi je da shvatim i teška srca kao muškarac priznam – žene su za nešto i u pravu ! 🙂
Svakodnevno se susreću sa time da dođu u neku teretanu i traže vežbe za zadnjicu a treneri kao copy/paste odgovaraju – Ma radite samo čučnjeve i iskorak !

Problem je taj što se nijedan muškarac ne postavi u psihološki profil žene i uspe da shvati zato je njoj zadnjica važna toliko koliko njemu recimo grudi i biceps. Zar nije tako?
Sledeći put kad vam neki trener kaže da su vežbe za zadnjicu glupost pitajte ga kako nije onda glupost to što on radi 4 vežbe za biceps? Živo me zanima odgovor.

Drugi i veoma bitan razlog za ovim sajtom je što su sve informacije plasirane po raznoraznim društvenim mrežama gde svako ko je ušao u teretanu daje savete a tu su isajtovi dnevnih novina koji zarad tiraža objavljuju prevedene tekstove senzacionalističkih naslova poput “ najbrže, najkraće, najjednostavnije, za samo 5min dnevno ” itd itd.
Iz tih razloga mislim da je bilo krajnje vreme da sve stavi pod jedan krov.
Da ne dužim više, nema praznih priča, budite spremne da se oznojite ali rezultati će biti tu!

Adresa

1 sprat, lokal 2, Jurija Gagarina 28, Beograd 11070

Telefon

Email

info@kolundzija.rs